NONGSHIM Tempura Udon on udon ramyun -tyyppinen kuppinuudelikeitto. Siinä on syvä ja virkistävä udonkeitto, jonka maku on peräisin katsuobushista (kuivattu tonnikala), merilevästä ja pinnalle kelluvista tempurahiutaleista. Nuudelit ovat paksuja ja pureskeltavia. Pakkaus on 111 grammaa.
Nuudelit 83 %: Vehnäjauho, perunatärkkelys, palmuöljy, suola, auringonkukkaöljy, emulgointiaine: E322 (sisältää soijaa), happamuudensäätöaineet E501, E500, E339, vihreä teeuute, väri E101.
Maustejauhe 9 %: Mauste (hydrolysoitu kasvisproteiini (soija, vehnä), maltodekstriini, suola, kala, glukoosi), suola, sokeri, glukoosi, mausteet (mustapippuri, punainen chili, sipuli), arominvahventeet E511, E627, E631, E508, merilevä, mausteöljy (rypsiöljy, kala, hydrolysoitu kasviproteiini (vehnä, soija)).
Kalankasvihiutaleet 8 %: Paistettu kalakakku (vehnäjauho, kala, palmuöljy, seepia), kuivattu kalakakku (kala, perunatärkkelys, vehnätärkkelys), porkkana, vihreä sipuli, merilevä.
| Ravintotekijä | Määrä (100 g) | % Vertailusaannista (RI) |
|---|---|---|
| Energia | 1781 kJ (423 kcal) | 21% |
| Rasva | 14 g | 20% |
| josta tyydyttynyttä | 7,1 g | 36% |
| Hiilihydraatit | 67 g | - |
| josta sokereita | 5,2 g | 6% |
| Proteiini | 7,3 g | - |
| Suola | 2,9 g | 48% |
% Vertailusaannista (RI) on laskettu aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvosta (8400 kJ / 2000 kcal).